سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان

سپاه آماده همکاری در تأمین آب روستائیان است

سپاه آماده همکاری در تأمین آب روستائیان است فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه سپاه آماده همکاری در تأمین آب روستائیان است، گفت: برای مدیریت مخازن سد و تامین آب شرب، کشاورزی و حق‌آبه زیست محیطی باید برنامه‌ریزی صحیحی شود‌.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان امروز در جمع مسئولین دشت آزادگان و شرکت آبفا خوزستان، اظهار کرد: در حوزه کشاورزی نیاز به آموزش و تامین منابع داریم متولیان امر در این زمینه کوتاهی می کنند.

 

وی با بیان اینکه برای مقابله با خشکسالی باید برنامه داشته باشیم، افزود: بخش عمده این کار به متولیان آب در استان برمی گردد که مدیریت سدها و رودخانه ها را بر عهده دارند.


فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه دشمنان تلاش می کنند این مشکلات را موجب ناامیدی مردم از نظام کنند، عنوان کرد: مردم دشت آزادگان مستحق خدمت هستند و همیشه وفادار انقلاب اسلامی بوده اند چنانکه مشارکت بسیار خوب مردم این منطقه در انتخابات موید این مساله است.

 

وی عنوان کرد: دو ماه کار مداوم برای مقابله با تنش آبی با ۳ اولویت تامین آب شرب ، آب کشاورزی و حق‌آبه زیست محیطی نیاز است؛ آب اگر کم است باید مدیریت کنید تا به هر ۳ موضوع رسیدگی شود.

 

شاهوارپور بیان کرد: روستاها فقط مشکل آب شرب ندارند باید برای آب احشام هم برنامه ریزی کرد اصلا بهانه حضور مردم در روستاها همین پرورش دام و کشاورزی است؛ اگر آب نباشد که زندگی آن ها نابود می شود.

 

وی با اعلام آمادگی سپاه برای همکاری در تامین نیروی انسانی،  تانکر و سایر موارد، گفت: نقاطی که نیاز به کمک هست مسئولین امر به ما اعلام کنند تا برای رفع مشکلات کمک کنیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار